TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppamme toimii Suomessa. Emme toimita verkkokaupan kautta tilattuja tuotteita ulkomaille. Lähetämme tilaukset Posti Oy:n kautta.

Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Tilauksissa on kiinteä toimituskulu 6 €. Yli 49 €:n tilauksissa toimitus on ilmainen. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää, yleisimmin saat tuotteen tilausta seuraavana päivänä. Poikkeavasta toimitusajasta tiedotamme sähköpostilla.

HUOM! Jos et saa meiltä heti TILAUSVAHVISTUSTA, tarkista ensimmäisenä kansiosi ROSKAPOSTI!

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupan kautta tilatuilla vaatteillamme ja urheiluvarusteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen että tuote on käyttämätön ja mahdolliset tuotelaput kiinni eli tuote on uutta vastaavassa kunnossa meille saapuessaan. Ota ensin yhteyttä sähköpostitse natural.woima@gmail.com kun palautat tuotteita.

Lisäravinteilla, vitamiineilla ym. elintarvikkeena pidettävillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli pakkaus on ehjä ja myyntikuntoinen ja sinetit paikoillaan. Herkästi pilaantuvilla tai vanhentuvilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygieniatuotteilla on palautusoikeus vain tuotteen ollessa viallinen tai väärä. Lahjakortteja emme lunasta takaisin. Vaihto/palautus on maksuton. Haluamme, että palautuksen syy ilmoitetaan meille aina, jotta voimme hyödyntää tietoa palvelumme ja valikoimamme parantamisessa. Toimituskulut palautamme vain jos asiakas palauttaa kaikki tuotteet. Tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa myös liikkeessämme Lielahdessa, osoite ja aukioloajat verkkosivuillamme. Noutamattoman lähetyksen palautuminen meille EI KUULU maksuttomaan palautusoikeuteen, vaan lähetämme siitä 25€ käsittelylaskun.

Reklamaatiot

Viallinen tai virheellinen tuote korvataan, kun asiakas ilmoittaa havaitsemastaan virheestä viivyttelemättä ja palauttaa tuotteen. Suurin osa myymistämme vaatteista on pesuohjeen mukaan pestävä ympäri käännettynä 30:ssä asteessa. Pesu- tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuneita vaurioita emme korvaa emmekä kuljetuksesta johtuvia vaurioita. Reklamoitavan viallisen vaatteen on oltava puhtaaksi pesty, jos sitä on käytetty.

Maksuehdot

Käytössämme ovat OP-pankkiryhmään kuuluvan Checkout-palvelun tarjoamat maksupainikkeet. Voit ostaa verkkomaksuna, laskulle, osamaksulaskulle tai luottokortilla. Lisätietoa heidän palvelustaan: https://checkout.fi/henkiloasiakkaille/

HUOM! Järjestelmä ehdottaa aina ensin “maksa verkkopankkitunnuksilla” ja muut maksuvaihtoehdot löytyvät vasta pankinvalinnan yhteydestä.